Rødovre-angriberen glæder sig over den seneste weekend og håber på at udfordre Aalborg i aften igen

Mads Eller er en de mest underholdende typer i dansk ishockey, og der sker altid ting og sager, når Rødovre-angriberen er på isen. Eller er en af de få spillere i Rødovre-truppen efterhånden, der har undgået lange skadespauser i løbet af sæsonen, og han glæder sig i den grad over den attitude, Mighty Bulls viste fredag og søndag mod Herlev og SønderjyskE. 

Det blev 3-1 over Herlev og søndag eftermiddag 4-3 over SønderjyskE.

- Det er ikke, fordi vi har fået en masse spillere tilbage. Jeg synes, at attituden, fokus, gnisten og ånden på holdet, stille og roligt er ved at være der, hvor det skal være. Det synes jeg også, man kan se i kampene. Vi begynder at spille bedre og det hænger meget bedre sammen på banen. Vores spil er bare blevet bedre, siger Mads Eller til Rødovre Lokal Nyt. 

I aften møder Rødovre Aalborg i Bentax Isarena og Mighty Bulls er et af de få mandskaber, der har spillet lige op med Aalborg i indeværende sæson. Der står 6-6 i point mellem de to mandskaber. 

- Vi har gjort det ganske fint mod Aalborg, og det vil vi blive ved med at se om vi kan udfordre, og gøre lidt ondt på dem. Vi har taget point fra Aalborg tidligere, så hvorfor skal vi ikke kunne gøre det igen, siger Mads Eller til RLN. 


Lykkelige omstændigheder holdt Mattias Persson væk søndag i Herning VIDEO: METAL FINAL4: "Ronny og Åke" udveksler gode minder før semifinalen