Frederikshavn må ikke lade sig overrumple af Aalborgs offensiv, siger White Hawks-nøglespilleren

Det er 60 minutter, der tæller. Ingen udfald.

Sådan lyder frederikshavner-backen Mads Larsens opskrift før matchen mod Aalborg Pirates i aften, der kommer til at stå i en bragende flot og udsolgt kulisse i Bentax Isarena. 

- De kampe, hvor vi har spillet mod Aalborg, og det har er ikke gået vores vej, er de kampe, hvor de er kommet stærkt fra start. Så starten er den grad vigtig for os i aften. Men det bliver en megafed kulisse derinde, og det gør os bare endnu mere tændte. Det bliver en fed kamp, siger Mads Larsen til Metalligaen.dk.

Selv er Mads Larsen en absolut nøglespiller for Frederikshavn. Han er vokset i indeværende sæson, og har lagt flere dimensioner til sin altid offensivt-prægede stil.

- Mit forsvarsspil er blevet markant bedre. Det er klart, at jeg er en offensiv type, der gerne vil med fremad, men gennemgående har det hjulpet mig, at jeg er blevet mere moden og tager flere rigtige beslutninger, siger han.

Larsen er en central del af den farlige frederikshavner-kæde med Bumagin, Fox og Frederiksen. En perlerække af teknisk dygtige spillere, der finder hinanden nemt.

- Vores formkurve er stigende, de andre er gode hockeyspillere og vi har lært hinanden at kende inde foran mål. Det kører godt, siger Mads Larsen, der også må være inde i billedet til en plads i den danske VM-trup senere på foråret.

- Der er mange om buddet, men et VM for Danmark har jo altid været en drøm for mig. I første omgang glæder jeg mig over at være med i Østrig i næste uge. Så må vi se, hvad der sker, siger Mads Larsen. 

Først gælder det altså Aalborg-kampen i aften. Og hold øje med Larsen fra blå linje - også i Frederikshavns powerplay. Han er farlig. 


Sørensen: Pas på deres powerplay OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks