Backen fra Herlev glæder sig til nye forhold i det midtjyske

For et par dage blev Magnus Koch lanceret som ny mand i Herning Blue Fox, og den fysisk stærke back fra Herlev glæder sig til nye udfordringer i den kommende sæson.

- I forhold til min alder føler jeg, at jeg har fået et stort ansvar i Herlev, og det håber jeg naturligvis også bliver tilfældet i Herning. Jeg ved, at konkurrencen er stor, men jeg er selv meget ambitiøs og kommer til Herning for at være med til at vinde noget, siger Magnus Koch i et interview med Herning Folkeblad.

- Magnus er en ung back som går ind i sin fjerde sæson i Metal Ligaen og med erfaring fra diverse ungdoms-VM vidner det om et stort potentiale. Vi ved at han er en fysisk stærk spiller som vinder mange nærkampe og er dygtig til at skabe plads til sine medspillere. Vi tror på at han vil passe godt ind i vores spillestil og med hans professionalisme samt høje ambitioner er vi overbeviste om, at vi kan få endnu mere ud af hans kvaliteter, lød det fra Blue Fox-sportschef Martin Struzinski i forbindelse med lanceringen af Magnus Kochs kontrakt. 

Magnus Koch har foreløbig spillet 107 kampe i Metal Ligaen og er kendt for sin solide fysik. Han er ganske enkelt et muskelbundt, og derfor bliver det ikke mindst hans spillemæssige kvaliteter, som midtjyderne kommer til at arbejde med. 

Det er blot en måneds tid siden, den første kontakt mellem parterne blev skabt, siger Magnus Koch til Herning Folkeblad. 

 


Continental Cup: Puljespillet er klart fra start til slut AALBORG BLIVER VÆRT FOR Continental Cup-semi