Yderligere to spillere på plads hos Eagles i den kommende sæson

Yderligere to spillere er på plads hos Herlev Eagles i den kommende sæson. Det er målmanden Christian Elmose og forwarden Magnus Molge, der begge fortsætter i den sort-gule dragt. De har forlænget kontrakten med yderligere en sæson, skriver Eagles i en en pressemeddelelse.

- Magnus Molge har et stort uforløst potentiale som forhåbentligt folder sig ud i næste sæson. Han har blandt andet et rigtigt godt skud, og er i det hele taget en spiller vi har store forventninger til.

- Elmose har en god indstilling og møder op hver dag for at blive bedre. I sidste sæson beviste han, at han er klar når træneren har brug for ham.  De træner begge hårdt og har indtaget vigtige roller i Herlev Eagles, siger Herlevs sportschef Nicolai Flindt. 

Christian Elmose har vist fremgang de seneste sæsoner, og det samme har Magnus Molge, der i fjor havde sin bedste sæson, siden han returnerede til Danmark i 2017/18-sæsonen efter et længere ophold i Malmö.

I sidste sæson lavede han 11 point i 48 kampe for Herlev, og det kan sagtens tænkes, at Molge får en større rolle for Herlev i den kommende sæson. 


HJEM TIL DANMARK: Oliver Kjær skifter til Rødovre Mighty Bulls Bulldogs har oprustet på salg- og marketingfronten