Backen siger farvel på sin Instagram-konto

Han har været i fremgang i de seneste sæsoner, og ovenpå en glimrende sæson i Herlev Eagles, vælger Magnus Povlsen nu en ny vej i karrieren.

Det skriver han på sin Instagram-konto. 

Den livlige back, der er vokset både offensivt og defensivt - og er blevet mere moden i sit spil - nåede altså halvanden sæson i Herlev, og i sidste sæson stod for glimrende 17 point i de 48 kampe i grundspillet. 

Han har Rødovre som moderklub, og har været rundt i en del klubber i det københavnske område efterhånden. Således har Povlsen spillet både i Amager, Hvidovre, Rødovre og den hedengangne Copenhagen Hockey, som var en fusionsklub mellem Hvidovre, Gladsaxe og KSF. 

Magnus Povlsen er blot 25 år, og har altså mange sæsoner foran sig endnu. Povlsen kan sagtens blive en ganske ombejlet mand, hvis han ikke allerede har sat sin underskrift andetsteds. Et spændende klubskifte er under alle omstændigheder på vej. 


SønderjyskE kæmper: Lyseblå hjælpeaktion sat i gang - supportere gav 33.000 krone PODCAST: Olaf Eller gennemgår "slutspillet" og kårer den danske mester