Som den niende og sidste klub sætter SønderjyskE nu gang i en hjælpeaktion

Også SønderjyskE har nu sat gang i en hjælpeaktion, der skal føre organisationen videre og ud gennem den krisetid, der hersker i samfundet og sportens verden.

Det gør SønderjyskE med en appel om donationer på 150 kroner, 500 kroner eller over 1000 kroner. Aktionen er i første omgang sat i gang på internt niveau, og SønderjyskE har sendt appellen ud til sponsorer og samarbejdspartnere. Derfra har den nu bredt sig på de sociale medier. 

Allerede nu er der ifølge Hockeymagasinet samlet 290.000 kroner ind via donationer, og SønderjyskE Ishockey Support har alene smidt 33.000 kroner i puljen for at støtte hjerteklubben. 

Efter at de otte øvrige klubber i Metal Ligaen har haft gang i støtteaktioner, bliver SønderjyskE nu den sidste organisation i ishockeyregi, der beder offentligheden om donationer. Giver man en donation, er det til hele SønderjyskE-organisationen, som det fremgår af opslaget, der lyder således:

Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport er blevet hårdt ramt af Corona-epidemien.

Vi har modtaget rigtig mange henvendelser fra nær og fjern med opfordringer og tilsagn om at hjælpe. Det varmer i den grad i hjertet, og vi er meget rørte og ydmyge over den store interesse og omsorg for SønderjyskE, vores spillere og medarbejdere. 

Vi vil løbe solen sort for at vi i den kommende sæson igen kan levere de store oplevelser  og topunderholdning fra øverste hylde til syd- og sønderjyderne. Lige nu er det opad bakke og i strid i modvind. Derfor håber vi på, at syd- og sønderjyderne vil være med til at løfte i flok, så vi i fællesskab kan komme igennem denne alvorlige krise. 

Sammenhold og opbakning i landsdelen bliver altafgørende. Dermed er din og andres håndsrækning en stor og afgørende hjælp. Så enkelt er det. 

Derfor tager vi nu initiativ til en støttekampagne, hvor du får mulighed for at donere et beløb på hhv. 150 og 500 kroner. Du bestemmer naturligvis selv, hvor mange gange du vil donere. Derudover bliver det også muligt at donere et valgfrit beløb på over 1000 kroner. 

Der er tale om en donation til SønderjyskE, og vi kan ikke love, at donationerne senere kan give adgang til en kamp eller en event. Vi arbejder på en oplevelse, hvis det er muligt og med alle forbehold. Der er tale om en helt ekstraordinær situation, og det handler kort og godt om at støtte SønderjyskE i en svær tid. 

En stor og varm tak fra os alle i SønderjyskE til dig, der hjælper med en ekstra håndsrækning. 

SønderjyskE kan støttes via mobilepay på 206723 eller via en bankoverførsel i Broager Sparekasse på konto 9797 000 119 2213. 


Olaf Eller: Odenses trænerskifte var et godt træk Magnus Povlsen siger farvel til Herlev Eagles