Svenskeren spiller sæsonen ud for White Hawks

Et af Rødovres bedste kort på backpositionen, svenske Måns Hansson, skifter med umiddelbar virkning til Frederikshavn White Hawks. 
Nordjyderne skriver følgende på sin Facebook-side: 

- Vi har skrevet kontrakt med den svenske back Måns Hansson. En kontrakt der gælder sæsonen ud! Måns kommer til fra Rødovre, og vi er super glade og tilfredse over at have ham på holdet! Han kommer til at spille i trøje nummer 82, lyder det kort og klart fra nordjyderne. 
Det er det økonomiske uføre i Rødovre, der har tvunget klubben til at sige farvel til både Hansson og Brandon Magee.
Rødovre-ledelsen forklarer:

- Det nyetablerede advisory board har efter en grundig gennemgang af klubbens økonomi konkluderet, at der er behov for at reducere de sportslige udgifter for at sikre klubbens overlevelse på længere sigt.

- Desuden har DIU pålagt klubben sanktioner, hvilket betyder, at to spillere fra den nuværende trup ikke kan deltage i kampe på grund af den nuværende økonomiske situation. Til trods for tidligere rygter om skader, er spillernes deltagelse reelt blevet blokeret af DIU’s licensregler for resten af denne sæson.

- Dette betyder desværre, at klubben er nødt til at sige farvel til Måns Hansson og Brandon Magee for resten af sæsonen. Beslutningen er truffet med tungt hjerte, men den er afgørende for både spillernes og klubbens fremtid.

- For at imødekomme DIU’s licensregler og sikre klubbens langsigtede overlevelse, er der indgået en aftale med Frederikshavn White Hawks om udlån af Måns Hansson for resten af den nuværende sæson. Da Måns har en toårig kontrakt, nærer vi et dybfølt håb om at se ham tilbage i Rødovre-trøjen til næste sæson.

Hansson lavede 22 point i 46 kampe i sidste sæson for Rødovre og står i denne sæson foreløbig noteret for et mål og fem assister. 


Radim Piroutek forlænger med Odense til 2026 TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Aleksi Halmi, Esbjerg Energy