Kaptajnen skal skabe kontinutitet hos de forsvarende danske mestre

Rungsted Seier Capital har forlænget kontrakten med klubbens kaptajn Marcus Olsson for de kommende tre sæsoner. Det meddeler klubben i dag i en pressemeddelelse. Dermed er Olsson sikret en af pladserne som en udlænding, man vil komme til at huske i dansk ishockey, for han har allerede sat et markant aftryk i sine foreløbig næsten fem sæsoner i dansk ishockey.

Først to sæsoner i Frederikshavn, og nu er han altså i gang med sin tredje sæson i Rungsted, og Olsson runder snart 250 kampe i Metal Ligaen.

Marcus er i gang med sin tredje sæson i Rungsted-trøjen, og fortsætter altså nu frem til 2023. Kontinuitet er meget vigtig i professionel sport, og det er derfor en stor glæde at Marcus har valgt at fortsætte hos Rungsted Seier Capital yderligere tre år, siger direktør Thomas Friberg til klubbens hjemmeside.

- Forlængelsen af Marcus er også en understregning af at vi har et langtidsholdbart projekt i Rungsted, og at vi fortsat vil spille med i toppen af dansk ishockey.

- Jeg er meget glad for at jeg nu har fremtiden på plads i Rungsted, der føles som mit andet hjem. Jeg er efterhånden blevet 33 år, men føler jeg fortsat har nogle gode sæsoner i mig, og jeg er sulten efter at vinde flere titler med Rungsted, lyder det fra Olsson. 


VIDEO: Esbjerg-spillerne hygger med spørgsmål VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Esbjerg