SønderjyskE måtte igen undvære mange folk og tabte i Aalborg

Det var ellers lige begyndt at lysne for SønderjyskE, men i går måtte Mario Simioni igen se sin idealopstilling smuldre allerede inden kampen. Matt Salhany var ikke blevet klar og derudover manglede SønderjyskE altså Daniel Nielsen, Steffen Frank, William Boysen, Anders Biel, Victor Rollin Carlsson og Daniel Galbraith.

I løbet af kampen måtte Anders Førster udgå, men alligevel var det altså først i slutfasen, at sønderjyderne tabte kampen på Mikkel Højbjergs afgørende mål i powerplay.

- Vi leverede en fremragende indsats mod et fuldtalligt Aalborg-hold med otte imports, og vi viste endnu engang, hvilket potentiale, der er i vores hold, HVIS vi en dag har alle spillere til rådighed. Gad vide, om det overhovedet bliver tilfældet i denne sæson. Det kan ingen spå om. Jeg ville gerne have haft en ottende udlænding til rådighed, men det har jeg ikke engang villet tale med sportschefen om, sagde Mario Simioni til Der Nordschleswiger efter kampen.

- Vi fik en dårlig start på kampen og Patrick Galbraith holdt os inde i kampen med en fremragende indsats. I anden og tredje periode spillede vi bedre. Målene imod i undertal gjorde naturligvis ondt, men jeg sagde til spillerne: Kommer vi ind til tredje periode med 2-4, har vi stadig en chance. Det lykkedes også - stor ros til spillerne for at levere et så stærkt comeback mod et fuldtalligt Aalborg-hold, sagde Mario Simioni til Der Nordschleswiger. 


George Sørensen tilbage: Måtte bruge halvanden uge på at restituere VIDEO: MÅL og højdepunkter fra Herning-Herlev