For mange dumme udvisninger kostede muligheden for sejr mod Rungsted, sagde SønderjyskE-træneren

Efter kampen i Vojens i går eftermiddag erkendte Mario Simioni, at Rungsted har et glimrende hold, der på papiret - ifølge Simioni - er stærkere end sønderjydernes eget.

Men samtidig var Mario Simioni også rigtig ærgerlig over, at hans spillere tog for mange dumme udvisninger, der kostede muligheden for sejr i sidste ende. Det sagde han til Der Nordschleswiger efter strabadserne i Frøs Arena.

- Før kampen sagde jeg til spillerne, at de skulle være mere disciplinerede. Vi bliver nødt til at tage bedre beslutninger i forhold til, hvornår og hvordan vi begår udvisninger. Vi vil gerne spille hårdt og på kroppen, og det skal vores hold også. Men hvis vi får udvisninger på grund af vores stave eller på grund af dovenskab eller egoisme, så gør det mig sur.

- I dag fik vi en udvisning, mens vi var i angreb og på et tidspunkt, hvor vi ikke havde en målchance. Det ville have været noget andet, hvis vi havde fået en udvisning for at stoppe et af Rungsteds kontraangreb. Nu kostede udvisningen 1-3-scoringen, og sådan noget skal simpelthen ændres. Det bliver også ændret, sagde Mario Simioni til avisen.

Mon ikke der bliver tryk på ordet disciplin ved næste taktikmøde i katakomberne i Vojens? 


VIDEO: Højdepunkterne fra Rødovre-Aalborg Flemming Green: Grubak lavede NHL-redninger