Angriberen forlænger og forsøger lægge ovenpå en god sæson

Markus Jensen endte i sidste sæson som en af Metal Ligaens mest scorende spillere og var fast aktør i en stærk kæde med Morten Poulsen og Mark MacMillan. Jensen nåede 44 point i 48 kampe, og han blev dermed den femtebedste dansker på topscorerlisten i Metal Ligaen. 

- Markus har spillet en helt fantastisk sæson, og er virkelig blomstret under vores trænerteam og den positive udvikling som holdet har undergået. Kun 23 år og næsten 350 elitekampe vidner om et fantastisk talent, og de tekniske offensive kvaliteter som Markus viser, kan udvikle sig endnu mere, og vil kunne løfte Markus til den absolutte offensive top i den danske liga over de næste sæsoner, siger sportschef Martin Struzinski i en pressemeddelelse fra Herning Blue Fox.

Markus Jensen er lillebror til KHL-spilleren Nicklas Jensen og hans far Dan Jensen er assisterende træner for Herning Blue Fox.

Trods sin alder på blot 23 år, har Markus Jensen altså masser af erfaring fra topishockey og går ind i sin niende sæson som Metal Liga-spiller - dog blot med en enkelt kamp på cv'et i den første sæson.

- Det var ikke nogen svær beslutning for mig. Jeg har selvfølgelig en drøm om at tage et skridt op til en større liga på et tidspunkt, men så længe jeg spiller i Danmark, er Herning mit førstevalg. Jeg har svært ved at se mig i andre danske klubber, siger Markus Jensen til Herning Folkeblad.

 


Bjuring siger TAK: Følelsesladet afskedsbrev fra afgående Aalborg-direktør RETRO: Husker I Rødovres legendariske 7’er?