Bulldogs-backen fortsætter i moderklubben

Martin Larsen har underskrevet en toårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs og er derfor at finde på den fynske is frem til 2022/2023-sæsonen.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor Martin Larsen præsenteres således: 

Den fynske forsvarsgeneral har de seneste mange sæsoner været en vigtig spiller for Odense Bulldogs og særligt i den afsluttende del af 2020/21-sæsonen viste han karakter og var en nøglespiller i den positive sportslige afslutning på sæsonen.

Martin Larsen er en utrættelig fighter på isen, der altid går forrest og er desuden kulturbærer i omklædningsrummet, hvor han rummer det Odense Bulldogs-DNA, som vægtes højt.

- Martin Larsen er en vigtig spiller både på- og udenfor banen og vi er rigtig glade for, at han nu også er med i de to kommende sæsoner.
Martin har et stærkt fightergen samt den rette mentalitet og kultur, der er enormt vigtig for os i sammensætningen af truppen, når målet om slutspil skal realiseres allerede fra næste sæson, siger adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Martin Larsen fik sin professionelle debut som 15-årige og har spillet hele sin karriere i Odense Bulldogs kun afbrudt af et ophold i HockeyEttan samt et lejeophold i Rungsted Seier Capital.


KAMP SYV VENTER: Frederiksen-finish sendte Frederikshavn i hockeyhimlen RETRO: Det skete for 50 år siden: Skandalen i Gladsaxe