Sidste sæsons Odense-kaptajn er kørt direkte fra arbejde og til sæsondebut

Odense Bulldogs får akut forstærkning i aften i Herlev.

Martin Larsen, der i går påbegyndte træningen frem mod et comeback, er blevet vejet og fundet tung nok til allerede at gøre comeback i aften, når fynboerne møder Herlev.

Det bekræfter han overfor Metalligaen.dk, for vi havde egentlig en interviewaftale her sidst på eftermiddagen. 

Den blev Martin Larsen nødt til at aflyse, da han måtte stæse direkte fra Den Kongelige Livgarde og ud til Herlev for at tilslutte sig sine gamle og nye holdkammerater fra Odense.

Martin Larsen står noteret for 352 kampe for Odense og stoppede i sidste sæson karrieren for at hellige sig Den Kongelige Livgarde. Det blev offentliggjort søndag formiddag, at han gør comeback.

Sportschef Henrik Benjaminsen om sin nye - og gamle - mand:

- Vi har løbende været i dialog med Martin siden han stoppede, og vi har fornemmet, at han ikke var helt færdig med at spille ishockey på topplan. Vi er derfor utrolig glade for, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor Martin fortsat kan passe sit arbejde hos Forsvaret og kombinere det med at spille for Bulldogs. Med Martin på holdet får vi tilført erfaring til vores unge backlinje, og Martin kan dermed være med til at aflaste vores øvrige rutinerede backs, så ansvaret bliver delt ud på flere spillere, lød det. 


Tunge ben var ingen hindring: Fortjent SønderjyskE-sejr i Vendsyssel Nottingham-fans var på fornavn med bartenderne i Vojens