Endnu en udskiftning i truppen frem mod weekendens kampe

Danmarks landsholdstrup frem mod den kommende firenationers-turnering i Rungsted og Rødovre har fået endnu en ændring.

Turneringen spilles nemlig uden en sygdomsramt Frederik Dichow, der til daglig spiller i den klassiske svenske klub, Frölunda HC, i Göteborg.

Dichow er nok lige nu den "hotteste" kandidat til at overtage Sebastian Dahms plads som "fast førstemand" i det danske ishockeybur, men det bliver altså ikke på hjemmebanen, Dichow skal igen skal bevise sig for landstræner Heinz Ehlers. 

Køb dine billetter til kampene lige her:

I stedet bliver Metal Ligaen repræsenteret med endnu en spiller.

Det bliver Esbjerg Energys Mathias Seldrup, der skal med i stedet for Frederik Dichow.

Seldrup har stået i denne sæson med en redningsprocent på 91.86, hvilket er femtebedst i Metal Ligaen. Han ligger dermed lige over kollegaen i den kommende landsholdsturnering, George Sørensen, der står med 91.34 procent.

Begge har international og solid rutine og bliver sikre sidste skanser i buret, hvor de også skal arbejde med Rødovres William Rørth, der for første gang er med inde omkring landsholdet. 

Danmark spiller mod Frankrig i Rungsted fredag aften, mens det lørdag gælder Rødovre Centrum Arena og en kamp mod enten Norge eller Østrig. 

Køb dine billetter til kampene lige her:ODENSE-BACK i offensiven: Merezhko er den mest scorende back CUBARS erstatter skadet Krag-Christensen, BÖLL med som ottende back