Esbjergs nylige DM-sølvvinder vender hjem til barndomsklubben

Mathias Seldrup er tilbage i Herning. 

Esbjerg-målmanden, hvis barndomsklub er i det midtjyske, har aldrig spillet en ligakamp for Herning. Det kommer til at ske efter sommerferien.

Seldrup kommer netop fra en sølvmedalje med Esbjerg og har været en stabil støtte i det vestjyske i de seneste mange sæsoner. Nu er han altså tilbage, hvor det hele begyndte. 

- Det bliver helt sikkert specielt at vende hjem til Herning. Blue Fox har tidligere haft lidt en føler ude efter mig, uden at det er kommet til konkrete forhandlinger. Det bliver fedt at komme hjem. Jeg synes, der foregår mange spændende ting i klubben, og jeg ved, at alle kæmper benhårdt for endelig at vinde et mesterskab igen, og det kommer jeg for at hjælpe med, understreger Mathias Seldrup overfor Sportherning.dk.

- Seldrup er en rigtig Herning dreng der nu endelig vender hjem, og som vi glæder os til at se i aktion for første gang i Blue Fox trøjen. Han har været en af de bedste målmænd i ligaen igennem en årrække og er en fast del af det danske landshold.

- Samtidig bringer han også en fantastisk energi, og kommer til at betyde meget for vores hold, både på og udenfor isen, lyder det fra Blue Fox’ Sportsdirektør Peter Regin i pressemeddelelsen fra Herning Blue Fox. 

Mathias Seldrup har også været i Frederikshavn i løbet af sin karriere og er lige nu med den danske VM-trup på til Prag, hvor han ligger til at være førsteafløser for Frederik Dichow. 


RETRO: 25 år siden: Miracle on Ice og OL-stafet gennem byen LØVERNES VM-TRUP ER KLAR - se den lige her