Den amerikanske angriber har skrevet under for yderligere en sæson i det nordjyske

Den 30-årige amerikanske wing, Matt Salhany, kom til Pirates i starten af januar, som en forstærkning for den resterende del af sidste sæson. Matt Salhany var så stor en succes, at det nu er med stor glæde, at vi kan offentligøre at det er lykkedes at skrive kontrakt med Matt for den kommende sæson 2023-24.

Det skriver Aalborg Pirates på sin hjemmeside, hvor Salhany præsenteres således: 

- Matt kom til Pirates midtvejs i sidste sæson, og vi kunne hurtigt konstatere, at det var en spiller, der passede rigtig godt ind i vores spilsystem, og vi ville gerne forlænge med ham for den kommende sæson. Matt har også givet udtryk for, at han har været glad for at være i Aalborg, så det gjorde det nemmere at få enderne til at mødes, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Matt Salhany endte med at spille 15 kampe i grundspillet sidste sæson, hvor det blev til 12 point, mens han fortsatte i slutspillet, hvor han endte på 14 point over 16 kampe. Foruden halvanden sæson i SønderjyskE, så har han spillet fem sæsoner i ECHL, hvor det også er blevet til en god portion point.

- Matt endte med hurtigt at falde ind i kæden og producerede godt med point. Han er god på skøjterne, og han kommer med en god fart, og han bliver igen en vigtig brik i powerplay, hvor han kommer til at få en del ansvar. Jeg forventer, at han kommer til at blive en profil på holdet i den kommende sæson, slutter Ronny Larsen

- Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at spille endnu en sæson for Pirates. Da Ronny og Garth udviste interesse endnu engang, var valget nemt, siger Salhany selv om sin nye kontrakt, og tilføjer at han ser allerede Danmark som sit andet hjem. Både spillere og folkene omkring holdet er alle fantastiske og en stor del i den vinderkultur der er blevet skabt i Aalborg.

Matt kommer til at spille med nummer 93 i den kommende sæson.


WILLIAM KISBYE er klar for Rungsted Seier Capital RETRO: Fytte snuppede en smøg i straffeboksen