SønderjyskE Ishockey har lavet en ét-årig aftale med canadieren Matt Spencer, der senest har spillet i italienske HC Pustertal. Han ser frem til at møde de ”elektriske” fans i Frøs Arena

Tidligere i dag blev det meldt ud, at Mike Little stopper hos SønderjyskE, der har arbejdet på højtryk for at finde en back-afløser. Valget er faldet på 26-årige Matt Spencer, der har et spændende CV og beskrives som en bevægelig tovejs-back på 188 cm. Samtidig er han også højrefattet.

– Matt er en stærk tovejs-back. Han kan spille både powerplay og undertal, og så er han er en rigtig vindertype, som vi glæder os til at byde velkommen i SønderjyskE, forklarer direktør Klaus Rasmussen.

Tilbage i 2015 spillede Matt Spencer U18-VM med det canadiske landshold, og samme år blev han valgt i anden runde af NHL-draften af Tampa Bay Lightning. Karrieren er gået via ligaerne AHL, ECHL i Nordamerika og senest to sæsoner i ICEHL, hvor de bedste klubber fra Østrig, Italien, Ungarn og Slovenien deltager. Nu ser canadieren frem til prøve kræfter med Metal Ligaen.

– Jeg glæder mig virkelig til at komme til Vojens i august og i gang med sæsonen. Jeg har store forventninger til mig selv og holdet. Jeg kan love, at jeg vil arbejde stenhårdt og konkurrere fra dag ét, både til træning og kamp, udtaler Matt Spencer.

Det bliver i trøje nummer 24, at han løber på isen for SønderjyskE, og han vil gøre sit til, at publikum i Frøs Arena får noget at juble over.

– Flere spillere har forsikret mig om, at SønderjyskE er en fremragende organisation, og ikke mindst, at klubbens fans er helt elektriske. Jeg ser frem til at give dem masser af gode grunde til at komme op af stolene og juble sammen med os på isen, siger canadieren.


OSKAR DRUGGE SKIFTER til østrigsk ishockey Højbjerg-tvillingerne sætter skøjterne på hylden