Den vigtige forward er i fuld gang med sin genoptræning

Der er ingen tvivl om, at Matthias Asperup i topform vil være en uhyre gavnlig forstærkning for Rødovre Mighty Bulls, når det eksempelvis kommer til en kvartfinaleserie i Metal Ligaens kommende slutspil.

Derfor må træner Riku-Petteri Lehtonen i den grad glæde sig over, at Asperup er på is igen og i fuld gang med sin genoptræning. Det skriver Rødovre Lokal Nyt, der har talt med Asperup. 

- Det går stille og roligt fremad, og jeg kører hårdt på med min genoptræning. Jeg har været på is en gang indtil videre, bare stille og roligt for, at få skøjtet lidt og skyde nogle skud, så det går stille og roligt fremad, lyder det fra angriberen. 

- Det er svært at sige lige nu. Hvis alt går som det skal, så på et tidspunkt omkring start februar. Det har kørt som det skal efter operationen, og genoptræningen kører som den skal, så det er fint det hele, siger en fortrøstningsfuld Matthias Asperup.

Matthias Asperup blev meldt knæskadet og opereret tilbage i slutningen af november. 

Asperup har foreløbig noteret sig for 12 point i 19 kampe i indeværende sæson, og har tidligere vundet titlen som årets danske spiller i Metal Ligaen. Den titel vandt han tilbage i 2016/17, da han både spillede for Rødovre og Gentofte i samme sæson med stor succes. 


Simon Nielsen om stav i øjet: Ubehagelig oplevelse VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-SønderjyskE