Herlev har yderligere tre danske spillere på plads til den kommende sæson, men siger også farvel til to gamle kendinge.

Herlev Eagles har nye spillere på plads til den kommende sæson. Velkendte Magnus Molge er efter en lille rundtur til sjællandske klubber endt i Herlev, hvor han igen skal vise sit glimrende forwardspil frem. Også en af Herlevs egne unge, Magnus Lykke, har fået kontrakt, ligesom den solide back Benjamin Mauritzen får endnu en sæson i sort-gul.

Til gengæld siger Herlev farvel til Maksim Popovic og Jeff Terminesi – alt dette præsenteres således:

Sidste sæson startede tungt for Benjamin Mauritzen, der fik en hjernerystelse i en af de første træningskampe. Efter en lang pause kom han stille og roligt tilbage på holdet efter nytår og er 100% klar til den kommende sæson. Den offensivt og teknisk stærke back fuldender Herlevs backlinje, der nu tæller otte mand. Dermed bliver det ikke til ny kontrakt til Jeff Terminesi, som ellers var en af de mest spillede Herlev folk i den forgangne sæson.

Herlev har hentet to nye forwards. Magnus Molge som i sidste sæson nåede at lave 6 points inden hans hold – Hvidovre måtte trække sig fra ligaen. Molge har spillet fem sæsoner I Malmø Redhawks juniorsystem. Nu trækker den unge wing altså i Herlev trøjen og det bliver spændende at se hvad han kan tilføre holdet.

Magnus Lykke har fået sin hockeyopvækst i Herlev. Efter en afstikker i Rødovre er den bare 16-årige wing tilbage i Herlev hvor han får chancen til at bide sig fast på ligamandskabet. Lykke bliver Herlevs 13 forward, så dermed er det samtidig sagt at der stadig er et par pladser åbne. Det forventes at Herlev starter med 5 import forwards og der mangler også stadig en enkelt ung dansk forward, før truppen er komplet

Årsagen til dette er at 17-årige Maksim Popovic har benyttet sig af en klausul i sin kontrakt og har fået denne ophævet. Popovic nåede at spille 90 kampe med 7 points til følge for Eagles.Vi ønsker ham al mulig held og lykke i hans videre karriere og håber en dag at se ham tilbage i Herlev trøjen.


Premieredato: Metal Ligaen 2019/20 begynder 6. september Lubos Pisar stopper i Herning Blue Fox