Rungsted og Rødovre tørner sammen i Bitcoin Arena

Rungsted er et af de to hold - sammen med Herlev - der tager del i en historisk tidlig sæsonstart 31. august, der er sat i stand fordi de forsvarende Metal Liga-vindere ugerne derefter skal ud på CHL-eventyr, der fører dem over Ukraine, Østrig og tilbage igen til hjemmekampe mod Donetsk og Klagenfurt.

Derfor har træner Erik Hjalmarsson travlt med at få spillet sit hold sammen og kan i den henseende glæde sig over, at der er mange gengangere i hans trup. Rungsted fortsætter stilen med at hente rutinerede svenskere ind som fundament, og derfor er det heller ikke overraskkende, at en type som Henrik Hetta - med masser af rutine fra de bedste svenske ligaer - er hentet. 

Også den hårdtarbejdende Hampus Gustafssons forlængelse er logisk set i perspektivet af Rungsteds måde at bygge på og op de seneste sæsoner. 

I eftermiddag gælder det et rekonstrueret Rødovre-hold, der er endt med otte imports og en på papiret ganske spændende trup. Spændende at se, om Thor Dresler kan løfte sin nye flok af spillere til en bedre sæson end i fjor, hvor Mighty Bulls startede fornuftigt, faldt totalt og fandt formen i kvartfinalen, hvor Rungsted desværre bare var for gode i de afgørende momenter. 

Faceoff klokken 14 i Bitcoin Arena. 


VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Aalborg METAL LIGAEN TV: Matthias Asperup efter Herlev-Sydkorea