Nordjyderne vandt over to andre fremragende bud fra Esbjerg og SønderjyskE

Det bliver Aalborg Pirates, der bliver vært for Metal Final4, der spilles i den sidste weekend af januar med deltagelse af hjemmeholdet, Esbjerg Energy, Rungsted Seier Capital og SønderjyskE. 

Det blev afsløret her til aften på TV2 Sport. Aalborgs bud blev vurderet som bedre end SønderjyskE's og Esbjergs på de parametre, som Ligaforeningen havde opstillet. Samlet set blev de tre bud vurderet på otte forskellige parametre, og det var tre meget stærke bud, der kom ind, forklarer Metal Ligaens kommercielle chef Thomas Bjuring. 

- Det er tydeligt at der er lagt en stor ære i at være vært for dette års Metal FINAL4. Overordnet set har alle været enormt kreative, og vi er ganske enkelt imponeret over de mange tiltag, som hver af klubberne har formået at implementere under de vanskelige rammer, som Coronaen/samfundet byder os lige nu.

- Seriøsiteten bag alle budene vidner om en helt enorm udvikling og interesse for Metal FINAL4 produktet – det tegner særdeles lyst for rammerne i og omkring FINAL4 - både i denne sæson og fremover, siger han.

- Temaerne i dette års bud har været ”Corona-sikre sportslige rammer” og ”kreativ og god markedsføring” af eventet. Komiteen bag udvælgelsen har fundet Aalborg bedst ud fra den betragtning, at de ganske enkelt har præsteret på højt niveau i samtlige otte kategorier i udvælgelsesmatrixen. Læg dertil, at man sågar har formået at implementere yderligere tiltag, som i den grad løfter niveauet endnu engang på markedsføringen af FINAL4-turneringen, siger Thomas Bjuring. 

Også Metal Liga-chef Kim Pedersen har været svært tilfreds med de tiltag, der er gjort for deltagernes sikkerhed. 

- Det vigtigste punkt for os i udvælgelsesprocessen er uden tvivl de corona-sikre rammer. Alle tre klubber har i deres materiale sikret et ekstremt højt niveau, som vi ganske enkelt er helt trygge ved. Alle holdene og andet personale testes dagligt i perioden, hvor de er tilstede under FINAL4-turneringen, ligesom holdene ikke er i kontakt med hinanden under deres ophold i dagene omkring turneringen, siger han.

Det er tredje gang i træk, Metal FINAL4 bliver afviklet i Aalborg. Herning var den første vært i VM-året 2018. 


AMERIKANSK MÅLMAND med masser af AHL-erfaring til Rødovre STOR SPÆNDING OM METAL FINAL4 PÅ TV2 SPORT: I aften afsløres værter og lodtrækning