10.000 gæster gav en overraskende flot omsætning, siger Pirates-direktør Thomas Bjuring efter at have pustet ud

- Tilbagemeldingerne har været overvældende, siger Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring efter et veloverstået Metal Final4-stævne, der med Media Day torsdag og frem til finalen lørdag aften bød på tre dages stærk ishockeyfest.

- Der er ikke en finger at sætte på noget. Kun stor tilfredshed. Økonomisk er det også gået over alt forventning. Det var en velsmurt maskine gearet til at tage imod de godt 10.000 gæster, hvilket har resulteret i overraskende flot omsætning, siger Thomas Bjuring.

Han vil ikke sætte et konkret beløb på overskuddet – blot understrege, at det også på bundlinjen har været en overordentlig god weekend for Pirates-organisationen.

- Jeg glæder mig også over, at vi fik masser af omtale på grund af vores Media Day, og jeg konstaterer, at 10.000 mennesker så med på de forskellige transmissioner.

I fik lagt et højt niveau for arrangementet i den her sæson på alle parametre. Betyder det efterhånden, at Final4 er noget, som kun de største klubber med de bedste faciliteter kan arrangere?

- Det kræver i hvert fald en stærk organisation, hvis man skal udnytte mulighederne, som vi har gjort. Der ligger utrolig meget arbejde i det fra hele organisationen. Man behøver dog ikke at opfylde den dybe tallerken hver gang. Det samarbejde som Ligaforeningen har lagt for dagen, åbner op for, at alle kan afvikle et Final4 i fremtiden. Det er et koncept, der er kommet for at blive, siger Thomas Bjuring.


InStat: Herning-spiller topper "Faceoff-ligaen" InStat: Aalborgensisk russer vinder flest nærkampe