Covid19-situationen kommer ikke til at påvirke afviklingen af semifinalen mellem Pirates og White Hawks

Frederikshavn White Hawks er Covid19-ramt og derfor må kampen i morgen i Metal Ligaen mod Rungsted altså aflyses.

Nordjyderne og Rungsted deler kampen med 1,5 point hver og naturligvis kommer spørgsmålet op om, hvorvidt Frederikshavn White Hawks kan stille op til Metal Final4.

Det kan og skal Frederikshavn, lyder det fra ligachef Kim Pedersen, der bekræfter, at semifinalen fredag aften spilles, uanset situationen i White Hawks-truppen. 

Covid19-reglementet gælder nemlig ikke ved Metal Final4-stævnet, hvor holdene SKAL stille uanset Covid19-situationen. Det vil sige, at man i fald af manglende spillere, der ikke er frikendt efter gældende regler, skal spille med færre folk eller erstatte nedefra.

Så det er altså stensikkert og vist, at Aalborg-Frederikshavn gennemføres klokken 20 fredag aften i Sparekassen Danmark Isarena.

 Det er for stort et arrangement til, at det kan aflyses eller udsættes, så vi må stille med dem, vi har. Omvendt er symptomerne hos de smittede ret milde sammenlignet med dem, der tidligere var ramt af deltavarianten, så vi håber selvfølgelig, at flest mulige er klar til at spille, siger Frederikshavn-direktør Henrik Andersen til Nordjyske.dk. 

Han håber naturligvis på, at så mange spillere som overhovedet muligt bliver klar til kampen, men ærgrer sig samtidig over, at Frederikshavn nu må lukke omklædningsrummet ned to-tre dage, hvilket naturligvis forstyrrer forberedelserne. 


METAL FINAL4: Flyene afgår 17. og 21. februar fra Beijing COVID 19 aflyser kampen mellem Frederikshavn og Rungsted