Herning og SønderjyskE mødes i den første semifinale efterfulgt af Aalborg-Frederikshavn.

Lodtrækningen til Metal Final4 er klar.

Herning Blue Fox blev som det første hold trukket op som hjemmehold i den første semifinale. 

Derefter trak Herning-direktør Torben Skovsgaard såmænd sin modstander i den første semifinale, og det blev SønderjyskE.

Dermed altså en helt klassisk duel i den første semifinale, hvor Herning står som hjemmehold mod SønderjyskE.

Derefter blev det ikke mindre klassisk, eftersom den anden semifinaleduel står mellem Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates. Med førstnævnte som "teknisk hjemmehold".

- Det er vist lige meget, hvem vi skal spille mod i den her Final4. Det er stærke modstandere alle sammen. Jeg tror det bliver et brag af en Final4 i den her sæson. Det er fire tophold, der mødes, og det er dagsformen, der kommer til at afgøre. Det er fire hold, der kan gå hele vejen,  sagde Herning-direktør Torben Skovsgaard umiddelbart efter trækningen. 

- Vi spiller altid godt i Aalborg, smilede SønderjyskE-direktør Klaus B. Rasmussen derefter. 

- Vi er forsvarende mester i Final4. Vi spiller altid seværdige og tætte kampe mod Herning Blue Fox. Kampe, der altid har sit eget liv. For os gælder det om at få et godt forløb i det nye år, få folk tilbage og finde rytmen. Vi glæder os til at komme til Aalborg, hvor arrangementerne altid er fremragende og trygge, lød det fra Rasmussen. 

- Superfed lodtrækning for os, at vi får det nemmeste hold, der er tilbage, konstaterede White Hawks-direktør Henrik Andersen derefter. 

- Spøg til side. Det er fire stærke hold, der er med i Metal Final4. Vi ved ikke, hvordan tilstanden er på holdene på det tidspunkt, men vi glæder os til at møde Aalborg i Gigantium fredag aften, sagde han. 

Aalborg-direktør Lars Laursen, der har hjemmebane for fjerde år på stribe:

- Nu misser vi et nytårsbrag med 5000 tilskuere i Gigantium, så håber vi det bliver en realitet ved Final4. De er tre hårde modstandere, og jeg glæder mig til at møde Frederikshavn fredag aften klokken 20.


Shawn O'Donnell rykker til Dornbirn LODTRÆKNINGEN TIL METAL FINAL4 afsløres i morgen klokken 10:00