Det er vanskeligt at finde negative tendenser hos det midtjyske mandskab, der har været bedst i Metal Ligaen over de sidste 25 kampe

Endelig! Efter en lang pause tager vi igen i morgen hul på Metal Ligaen med fire kampe – så fuldt program som overhovedet muligt. Aalborg tager imod Herning, Frederikshavn møder Rødovre, SønderjyskE får besøg af Esbjerg, mens Odense skal en tur til Rungsted. Herlev Eagles er tirsdagens oversidder.

I dag tager vi en hurtig puls på de ni klubber inden den nye ”sæsonstart”.

Vi kører videre med Herning Blue Fox, lige nu på andenpladsen i tabellen.

Det begyndte helt i hundene for Herning, der leverede en forfærdelig sæsonstart.

Midtjyderne blev dog ved at betone, at processen og arbejdet under Ben Cooper og de mange assistenter var godt i gang og forhåbentlig ville bære frugt på et tidspunkt. Man fik hentet både Reid McNeill og Jonne Virtanen, og de to indkøb stabiliserede det midtjyske mandskab.

Det er blevet så godt, at Herning lige nu fører formbarometeret, hvis man tager de seneste 25 kampe og fremad.

Det er en formkurve, der vil noget for Ben Coopers mandskab, der har fået kæderne på plads og faktisk også har fået gavn af de mange skader, der plagede holdet tidligere på sæsonen.

Det har givet plads til de unge spillere, der nu kan erstatte eventuelt skadede spillere om en hals og kender Coopers systemer til fulde.

Så det ser vældig godt ud for Herning, hvis mål bare må være at fortsætte med at være stabile og sikre sig andenpladsen i grundspillet.

Det er mange sæsoner siden, der har været ægte eufori i det midtjyske, men det er som om den lurer lige om hjørnet, og hvis den fortsætter ind i slutspillet, bliver Herning farlig.

Herlev i en kvartfinale kan dog blive en vanskelig omgang, for Eagles har om nogen haft fat i Herning i indeværende sæson.

Hold øje med: Simon Nielsen indrømmede selv, at han var lidt nede i begyndelsen af sæsonen. Nielsens niveau er uhyre vigtigt for Hernings chancer, når det kommer til slutspillet. Han skal vinde de tætte kampe. Samtidig spændende om Morten Poulsen og Lasse Lassen kan holde niveau. De må være sultne efter endelig at vinde guld igen med barndomsklubben.   


Esbjerg: Kryptisk Pederson afviser ikke udskiftning METAL LIGA IGEN! SønderjyskE