KNÆK CANCER-kampagnen skydes i gang på og omkring isen i den kommende uge

Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 PLAY lørdag 30. oktober, hvor Esbjerg og Odense spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv.

”De danske ishockeyklubber og ikke mindst Metal Liga-klubberne har i mange sæsoner taget masser af socialt ansvar – ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål. For eksempel indsamlinger til og besøg på forskellige børneafdelinger på landets hospitaler,” siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring

”I sidste sæson var det samlede indsamlingsbeløb til Knæk Cancer på 609.013 kroner på trods af Corona. Det var i sig selv helt fantastisk. Nu går vi endnu mere målrettet efter at støtte Knæk Cancer-kampagnen, og får endda hjælp af vores dejlige tilskuere, der altid er klar til at støtte en god sag. Ishockeyen kan på den måde være med til at forsøge at tackle den frygtelige sygdom. Det er vi stolte af”, tilføjer han.

Ud over den store afslutningskamp i Esbjerg 30. oktober har Metal Liga-klubberne udvalgt en Knæk Cancer-hjemmekamp hver op til og i uge 43, begyndende med Rødovre-Esbjerg 25. oktober.

”Sidste sæson var ligaklubberne – trods Corona – suveræne til at samle ind, og nu har vi endnu bedre muligheder for at gøre en indsats med tilskuere på lægterne. Der er mange fans, der er klar til at levere et bidrag,” siger ligachef Kim Pedersen.

Metal Ligaens klubber vil på forskellig vis aktivere kampagnen – Der vil være trøjesalg, events og masser af ”lyd” på diverse medier frem mod og i uge 43.

Ligaforeningens formand Klaus B. Rasmussen, der også er administrerende direktør for SønderjyskE, glæder sig til at være med.

”Det er en stor ære for os at støtte Knæk Cancer-kampagnen. Vi, der arbejder i kulissen i ligaen, kender alle til ledere og spillere og fans, der har haft nære relationer til mennesker, der har været ramt af cancer. Vi har mange aktører i sporten – på alle parametre – der er socialt bevidste, og jeg er sikker på, at vi nok skal få samlet et anseligt beløb ind kampen mod cancer. Vi glæder os til at levere en stor indsats, siger han.

Knæk Cancer-kampene i de kommende uger:

25. oktober 18:00: Rødovre-Esbjerg

26. oktober 20:15: Frederikshavn-Herlev

26. oktober 18:00: Aalborg-SønderjyskE

27. oktober 19:00: Odense-Rungsted

27. oktober: 20:15: Herning-Esbjerg

28. oktober 18:00: SønderjyskE-Rødovre

29. oktober 18:00: Herlev-Herning

29. oktober 20.15: Rungsted-Aalborg

30. oktober 20:15: Esbjerg-Odense


Herning vandt 3-1 efter rodet forestilling HØJDEPUNKTER: Se målene fra Rungsted-SønderjyskE