DER ER FULD FOKUS på Knæk Cancer-kampagnen i Metal Ligaen i den kommende uge

Rødovre Mighty Bulls støtter Knæk Cancer-kampagnen og vil frem mod på lørdag samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer. I aften spiller Mighty Bulls den første "KNÆK CANCER"-kamp i ugen, når Esbjerg kommer på besøg.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 PLAY lørdag 30. oktober, hvor Esbjerg Energy og Odense Bulldogs spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 

- Der er mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren er en sygdom, som stort set alle har haft inde på livet, og det er derfor en helt naturlig del for os i Rødovre Mighty Bulls at hjælpe til i kampen mod sygdommen, siger direktør for Mighty Bulls, Morten Nielsen.

Sidste år var Rødovre Mighty Bulls også aktivt været med i kampen mod cancer og har fornylig også været en del af den store Veteran Match 2021 til støtte for de danske soldaterveteraner.

Rødovre Mighty Bulls håber på stor opbakning fra fans og sponsorer. Både hos de lokale, men også rundt omkring i hele Metal Ligaen.

- Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end den daglige kamp på isen. Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen, siger Morten Nielsen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen.

For Rødovre Mighty Bulls vedkommende bliver det altså kampen i aften mod Esbjerg Energy. 


Asiago kommer til Nordjylland: Aalborgs sidste Continental Cup-modstander er fundet Eskildsen håber på hjemmebane i Metal Final, holder af at have Brown tilbage