Silja Nielsen er Rødovre-fan, men voksede op med TPS Turku hjemme i Finland - og ser frem til at opleve EN bestemt spiller i den kommende sæson. Læs hvem lige her

Du er ny person i Metal Ligaens fanpanel. Hvor længe har du set ishockey og hvorfor holder du af lige netop din klub?

Jeg var syv år gammel da min far tog mig med til min første hockeykamp i Finland, hvor jeg kommer fra. Holdet var TPS, som var pakket med fremtidens hockeystjerner. Det var en god tid at blive interesseret i hockey.

Jeg flyttede til Danmark som voksen, men der skulle gå seks år før jeg så min første kamp i Metal Ligaen. Det hele blev lidt mere seriøst da jeg flyttede til Rødovre, som er en ægte ishockeyby. Så var Mighty Bulls jo det naturlige valg.

Hvordan ser du tilbage på sidste sæson?
For Rødovre synes jeg det var en god sæson, trods den lidt skuffende placering. Der skete noget med holdet da slutspillene nærmede sig, og det var fantastisk at opleve. Meget ny energi og bedre præstationer. Bare det havde startet liiidt tidligere!

Hvidovre Fighters' konkurs midt på sæsonen var rigtig trist. Det var ærgerligt for alle involveret i klubben, og alt det bøvl med at fjerne point bragte meget negativitet med sig.

Og man kan ikke snakke om sidste sæson uden at anerkende hvor utrolige Rungsted var i slutspillet.

Hvilken spiller glæder du dig mest til at opleve på dit hold i den kommende sæson?

Miro Keskitalo. Alt jeg har hørt om ham som spiller lyder meget lovende. Jeg har set ham spille i en enkel testkamp, hvor han virkelig var on fire. Jeg håber, at Keskitalo kan opretholde det imponerende spil henover sæsonen.

Hvilken dansk drømmespiller - fra de andre Metal Liga-klubber - ville du helst se på dit hold og hvorfor?

Det er nok upopulært for en Rødovre-fan at vælge en spiller fra Rungsted, men det gør jeg altså: Thomas Lillie. Det er ikke fordi Rødovre har problemer på målmandsfronten, men jeg synes at Lillie har lavet nogle flotte præstationer i de sidste par sæsoner.

Du glæder dig til, at Metal Ligaen begynder igen, fordi...

Jeg er spændt på at se hvordan Rødovre med Riku-Petteri Lehtonen i spidsen kommer til at klare sig. Det bliver sjovt at se om deres nye spillesystem kommer til at give pote - og mål!

Hvad er det bedste ved at gå til ishockey i Danmark?

Det er helt klart stemningen. Jeg synes det er fedt at man kan snakke med fans på tværs af klubberne og have det hyggeligt sammen. Det er en kultur jeg synes Metal Ligaen skal være stolt af og værne om.


Lukas Lundvald vender tilbage til Odense Rungsted: Vi må ikke lade os imponere af omgivelserne (med lineup)