Metalligaen.tv foretager nu en prisjustering hen mod den normale struktur på markedet.

Slutspillet ruller og ishockeyen er lige nu på sit højeste. Som med alt andet, så skal man lige i gang. Holdet bag Metalligaen.tv har lært meget i løbet af sæsonen, og de bestræber sig hele tiden på at blive endnu bedre. Vi ved, at de gør sig umage.

Metalligaen.tv foretager nu en prisjustering hen mod den normale struktur på markedet.

Det kommer dog ikke til at berøre de nuværende abonnementskunder, idet alle nuværende abonnementskunder beholder deres nuværende pris og derfor ikke omfattes af denne prisstigning. Vær dog opmærksom på, at hvis man opsiger sit nuværende abonnement og vil generhverve efter 30. april 2024, vil abonnementsprisen være omfattet af nedenstående nye prisstruktur.

Metalligaen.tv oplyser yderligere, at prisjusteringen for nye kunder vil ske fra den 1. maj 2024. Nye kunder kan stadig nå at købe et abonnement til henholdsvis 99 kr. for et månedsabonnement og 699 kr. for et årsabonnement og dermed beholde den lavere pris fra introåret. Del gerne denne mulighed med dit ishockeynetværk.

For nye kunder fra og med den 1. maj 2024 vil prisen fremadrettet være:

139 kr. for et månedsabonnement

999 kr. for et årsabonnement

Metalligaen.tv’s kundeservice er til rådighed og kan kontaktes på support@metalligaen.tv, hvis der er spørgsmål eller andet.


Frederikshavn White Hawks skal have nyt trænerteam Flyvende From kunne score endnu flere mål