Frederikshavn er tilbage i serien mod Esbjerg og White Hawks-backen gav roser videre til sin holdkammerat

Nede 1-3 i kamp tre og 0-2 i serien. Frederikshavn kom alligevel igen og endte med at vinde 4-3 i Esbjerg efter et overtidsmål af Justin Shugg. Vi skal vise, vi er mænd, havde Rasmus Søndergaard sagt inden kampen, og det må man vel sige, at nordjyderne gjorde i aftes.

Nu har Frederikshavn mulighed for at udligne serien på hjemmebane på søndag, og udgangspunktet er pludselig et andet efter det, som Christian Mieritz efter kampen kaldte for en stor holdpræstation.

- I dag spiller vi god hockey, og viser med vores vilje at vi også kan komme tilbage, selvom vi er bagud 3-1. Det var en kæmpe holdpræstation, og nu lever vi for alvor i den her serie. Vi har åbnet det hele op igen, og vi har bevist det før, at vi kan komme tilbage, lød det fra Christian Mieritz, der talte med Whitehawks.dk efter kampen. 

- Justin Shugg spiller rigtig godt i dag, og det er vigtigt vi får ham i gang. Det var dejligt at se ham score det mål i overtiden. Men vi viser også vi er et hold i dag, og det er virkelig en holdindsats der gør, at vi vinder her i Esbjerg i dag, lød det fra Mieritz.

Fredag aften mødes de to hold igen, og der er altså ild i serien, når TV2 Sport X blænder op for kamp fire, der spilles i Nordjyske Bank Arena. 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra kampen mellem Esbjerg og Frederikshavn SKARPE SKUD: Se billederne fra Rungsted-Rødovre