Mikkel Bertelsen bliver løst fra sin kontrakt med øjeblikkelig virkning og fortsætter karrieren andetsteds

Mikkel Bertelsen har ønsket at blive frigivet af sin kontrakt med White Hawks. Det skriver Frederikshavn i en pressemeddelelse. 

Grundet sin skulderskade, og efterfølgende operation, har Mikkel Bertelsen været ude det meste af sæsonen, og med den bredde som White Hawks har på forwardsiden, er situationen ikke optimal for ham, lyder det. 

White Hawks forklarer yderligere: 

Mikkels kæreste bor i København, og da Mikkel samtidig har fået en mulighed for at komme til en sjællandsk klub, hvor muligheden for at få mere spilletid er større, har han ønsket at blive frigjort af sin kontrakt.

Vi har naturligvis stor forståelse for hans situation og ønske, og Mikkel bliver derfor frigjort straks. Vi ønsker Mikkel held og lykke, men håber at se ham tilbage i White Hawks trøjen på et senere tidspunkt. 

Selv siger Mikkel Bertelsen.

. Jeg har altid været glad for min tid i White Hawks, men der er opstået en mulighed for mig, som jeg ønsker at forfølge, og jeg er derfor glad for at ledelsen i White Hawks vil løslade mig fra kontrakten uden problemer. Jeg er helt sikker på at jeg en dag vender tilbage og spiller i White Hawks trøjen, siger han. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Aalborg