Rungsted-backen vil have alle frustrationer ud af kroppen på den gode måde

Backen Mikkel Persson vendte i sidste sæson hjem til Danmark for at spille Metal Liga-ishockey for Rungsted. Men glæden varede kort for den talentfulde back, der knapt nåede at vise sig frem, inden han blev så alvorligt knæskadet, at han måtte sige farvel til det meste af sæsonen.

Da han endelig vendte tilbage til isen, blev han stoppet af coronakrisen. Derfor er det en uhyre opsat Mikkel Persson, der vil tilbage til isen og Rungsted i den kommende sæson. Det siger han i et interview med klubbens hjemmeside. 

- Det var en utrolig ærgelig afslutning på sæsonen, og særligt også bittert for mig, da jeg følte at jeg var på vej tilbage og kunne have hjulpet holdet i slutningen af sæsonen. Det positive har dog været, at knæet har fået en del hvile, som har givet mig et godt skub imod at blive hundrede procent klar igen, siger Persson. 

Han arbejder hårdt for at komme i form. 

Jeg er helt sikker på, at jeg er helt klar til sæsonstart. Jeg træner hårdt og glæder mig rigtig meget til at starte op igen. I kan forvente at se en spiller der har et års frustationer i kroppen, som vil ud og vise sig frem, siger Mikkel Persson til Rungsteds hjemmeside. 


PIERRE-OLIVIER MORIN bliver endnu en sæson i Aalborg Gentofte Stars kæmper for at blive den 10. klub i Metal Ligaen