Nem beslutning for canadieren at komme tilbage til den fynske hovedstad

Der var stor jubel blandt de indbudte VIP'ere i "Pucken" i Odense i aftes, da det blev annonceret, at Dale Mitchell vender tilbage til Bulldogs i den kommende sæson, og de mange tilkendegivelser på de sociale medier tyder også på stor glæde over, at canadieren nu igen spiller i Odense. 

Her har Mitchell tidligere spillet i fire sæsoner og var en umådeligt populær aktør. 

Han glæder sig i den grad til at spille på Fyn igen. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Odense. Det var et sted, hvor jeg virkelig nød at spille professionel ishockey. Da jeg talte med Henrik (Benjaminsen) om at vende tilbage, var det en nem beslutning. Fansene er nogle af de bedste, jeg har haft i min karriere. Holdkammeraterne som jeg har haft gennem årene har altid gjort det sjovt at komme i hallen, siger Dale Mitchell til Bulldogs' hjemmeside.

Sportschef Henrik Benjaminsen:

- Dale er en utrolig populær person i Odense hos fans, sponsorer og alle, der på et tidspunkt med egne øjne, har set den passion og vildskab, som Dale altid bringer til kampene. Han er om nogen en vindertype, der hader at tabe. Aftalen med Dale er med til at understrege, at vi mener det seriøst, når vi melder ud, at de gode tider med fredagsfest, sejre og slutspilsishockey skal tilbage til Fyn og Odense, siger han. 


VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Aalborg SønderjyskE's Mads Lund stopper karrieren