En af de store dinosaurer siger farvel efter denne sæson

Mads Lund stopper karrieren efter denne sæson, og den bundrutinerede lyseblå mand, der har spillet for Vojens og SønderjyskE siden han var en lille knægt, fik ikke den afsked, han havde fortjent, HVIS det var sidste gang i denne sæson, vi spillede ishockey i aftes. I stedet for en æresrunde i en kogende Frøs Arena, stod han i en mennesketom Granly Hockey Arena efter kampen og erklærede sin afsked. 

Det gjorde han overfor Der Nordschleswiger. 

Mads Lund har spillet hele 803 kampe for SønderjyskE, og er blot otte kampe fra Kim Lykkeskovs klubrekord. Den slår han kun, hvis det reviderede slutspil kommer i gang. 

- Det var vel det. Jeg tror, sæsonen er slut. I Tyskland og Østrig har de jo afsluttet sæsonen, sagde en vemodig Mads Lund, der har seks danske mesterskaber på sit cv.

- I sidste perioder løb tusindvis af tanker gennem mit hoved. Et helt liv med ishockey er sandsynligvis forbi. Jeg håber, at der stadig er 14 kampe tilbage, men jeg tvivler. Da uret løb ned, havde jeg en klump i halsen. Jeg tænkte på de mange ungdomsår i VIK og de mange ligasæsoner med SønderjyskE, sagde Mads Lund til Der Nordschleswiger.

- Det er ærgerligt, at det hele skulle afsluttes i en mennesketom arena, men sådan er det. Jeg ville gerne have haft, at mine forældre, min hustru, min datter og mine søstre havde været der (til min sidste kamp), lød det fra Lund. 

Grunden til karrierestoppet er tiltagende problemer med ikke mindst skulderen, og det faktum, at Mads Lund savner at være sammen med sin familie og datteren Agnes, og med Mads Lunds farvel stopper et ægte "dynasti" i Vojens og SønderjyskE indtil der måske en dag kommer en næste generation.

John Lund, Mads Lunds far, spillede ligesom sønnen i hele sin karriere i Vojens og de to vandt flere titler sammen, mens John Lund var assisterende træner for SønderjyskE. 


Mitchell glæder sig umådelig meget til at vende tilbage til Odense Herning gav Aalborg klø i grundseriens sidste kamp