Morten Jensen er tilbage i Nordsjælland efter et ophold i Italien

Rungsted kan i dag offentliggøre, at Morten Jensen vender tilbage til Rungsted Seier Capital for den resterende del af sæsonen.

Nordsjællænderne skriver følgende: 

Efter sidste sæsons finaleserie, hvor han var eneste Rungsted Seier Capital spiller på All-Star holdet, fik Morten Jensen chancen for at prøve sig af i den bedste østrigske række.

Nu bliver det altså et gensyn med Metal Ligaen, og holdet han har vundet to guld,- én sølv,- og én bronzemedalje med.

- Jeg var glad for at være i Pustertal, men nogle gange udvikler tingene sig bare ikke som man håber, fortæller Morten Jensen.

- Vi havde en sportslig svær sæsonstart, og i sidste uge blev træneren udskiftet. Efter en snak med den nye træner og ledelsen, blev vi i fællesskab enige om at det var bedst for alle parter at vores veje skulle skilles. Nu ser jeg fremad og er super glad for at være tilbage hos Rungsted Seier Capital hvor jeg har spillet hovedparten af min seniorkarriere, siger Morten Jensen.

Sportschef Morten Hagen er selvsagt begejstret for at Morten Jensen vender hjem til det nordsjællandske:

"Morten har været en stor del af vores succes de seneste sæsoner, og jeg forventer at han vil være en umiddelbar forstærkning af holdet. Vi har brug for nogle sejre hvis vi skal forsøge at indhente topholdene, og det er ingen hemmelighed at den nuværende placering i Metal Ligaen ikke er der hvor vi forventer at opholde os, siger han.

Rungsted forventer, at Morten Jensen kan debutere på hjemmebanen i Bitcoin Arena på onsdag mod Esbjerg Energy.


Odense brød den negative stime og vandt i Aalborg Matthias Asperup forventes klar inden for 10-14 dage