Herning-kaptajnen scorede fire gange i den underlige kamp i Herning

Hvis ikke kampen mindede om de gode gamle dage i 90'erne, så trak slutcifrene i kampen mellem Herning og Esbjerg i aftes tråde til noget, der nærmest kunne være 70'er-ishockey.

Det er ikke hver dag en slutspilskamp i disse dage ender 10-5, faktisk var resultatet i går vel næsten lige så chokerende som Rungsteds åbning på serien mod Aalborg i kvartfinalen. Det var 11-2, som de fleste nok husker.

Manden i centrum var Morten Poulsen, der scorede hele fire gange for hjemmeholdet og dermed fortsatte sin formidable sæson. 

- Sejren er det vigtigste. Selvfølgelig. Men det er jo slet ikke den her måde, vi vil spille på. Det skal ikke være sådan en gang indianer-hockey. Nu var vi heldigvis uhyre skarpe foran deres mål, men omvendt er vi ikke tilfredse med at lukke fem mål ind selv. Det siger sig selv, at det ikke bliver ved at gå.

- Det er også grunden til, at stemningen er en lille smule dæmpet. Vi får selvfølgelig ikke 10 stjerner ud af 10 mulige for den her kamp, lød det fra Morten Poulsen, da han talte med Sportherning.dk efter kampen i Kvik Hockey Arena. 

2230 tilskuere overværede kampen, der bød på hele fem scoringer i powerplay af hjemmeholdet. Esbjerg byder næppe på så mange muligheder i de kommende matcher. 


UGENS HOLD: SEKS SPILLERE NÅEDE A-kæden i sidste uge SØNDERBYS ANALYSE: Aalborgs overflødighedshorn mod Herlevs himmelstormere