Vi skal hoppe hurtigt tilbage til sidste uge for at se på seks spillere, der gjorde sig bemærket i sidste uge

Se lige bort fra kampen i aftes mellem Herning og Esbjerg og spol tilbage til sidste uge, hvor Metal Ligaen bød på en håndfuld playoff-kampe, kulminerende med kamp syv i Aalborg fredag.

Den korte version af udtagelsen her:

Målmand: Mac Carruth (Herning) - holdt buret rent i den sidste kvartfinale mod Frederikshavn, hvor Herning vandt med stensikre 5-0 over hjemmeholdet. Første shutout til Carruth i slutspillet.

Back: Ian Edmondson (Aalborg) - afsluttede serien mod Rungsted med to assister, +2 og over 23 minutter på isen, deraf små minutter i undertal. Stærk i alle facetter, da Aalborg virkelig havde brug for ham.

Back: Morten Jensen (Rungsted) - Aalborg og Rungsted var de eneste to mandskaber, der måtte ud i to kampe og hjemmekampen for Rungsted tilhørte i den grad Morten Jensen. Mål, assist, +3 og over 26 minutter på isen i Bitcoin Arena. Det er den Morten Jensen, Rungsted håber på at "få hjem" i næste sæson.

Forward: Joseph Jonsson (Herlev) - Vi taler meget om Herlevs topspillere lige nu, og Joseph Jonsson er naturligvis en af dem. Leverede en superkamp mod Odense, da Eagles afgjorde serien. Mål, assist og +3 på 23 minutters spilletid. En af ligaens bedste imports.

Forward: Philip Schultz (Esbjerg) - Da Philip Schultz endelig fik slået til i kvartfinalen, gjorde han det på det rette tidspunkt med den afgørende scoring i kamp seks. Sluttede serien med en kanonkamp med små 20 gode minutter på isen i Frøs Arena.

Forward: Andris Dzerins (Herning) - Letten har været lidt en "skjult kraft" hos Herning i indeværende sæson, hvor han ikke mindst har brilleret med sine "skills" i faceoff-regi. I 5-0-sejren over Frederikshavn brugte han sine 16 minutter på to mål, en assist og +2.

SEMI-OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles Morten Poulsen: Lige rigeligt indianerhockey