Den tidligere Esbjerg-forward er klar til at tørne ud for Thor Dresler

Trevor Cheek lavede i sidste sæson 30 point for Esbjerg Energy, og det har tilsyneladende været nok til, at assisterende træner Thor Dresler var tilfreds.

Nu er Dresler nemlig blevet cheftræner i Rødovre Mighty Bulls og har som sin anden nye import hentet Cheek til klubben.

Det skriver Rødovre Lokal Nyt.

Amerikaneren har en fortid som som mangeårig AHL-spiller og står med 268 kampe i den fornemme liga. Hans første sæson i Esbjerg var den første i Europa og nu kræver det altså ikke tilvænningstid for amerikaneren at komme i gang på den større is i Danmark. 

Det har været Thor Dreslers ønskespiller fra dag et, siger sportschef Jørgen Illemann.


- Han var i Esbjerg i sidste sæson, hvor han viste en stærk personlighed, er en ledertype og passioneret sportsmand, som spiser rigtigt, sover som man bør og gør alle de rigtige ting, når man vil være bedst. Det er vores håb, at den attitude vil smitte af på de andre spillere. På isen kan han spille begge veje og er en rigtig 2-vejs center, som vi forventer vil gøre flere spillere bedre, eksempelvis Matthias Asperup, tilføjer Illemann, der kalder en "rigtig leder". 

Cheek ligger i en lønramme, som vi normalt ikke er oppe i. Men jeg mener også, at Cheek er den bedste center, vi har haft hos Mighty Bulls i et par år, siger Jørgen Illemann til RLN. 


ESBJERG ENERGY mangler fem-seks spillere for at fuldende truppen RETRO: ”Det giver mig et kick at se pucken i nettet”