Ørnene begynder at flyve igen

Det har været en vanskelig tid for Herlev Eagles, der har været hårdt ramt af Covid19-smitte i den seneste tid. Men nu synes Eagles-spillerne stille og roligt at være på vej ud af sygdommen igen. 

Det skriver direktør Lars Skjøth i en meddelelse på klubbens Facebook-side.

- De seneste t0 uger har vi været lagt ned med i alt 14 tilfælde af Corona. 11 spillere og 3 personer omkring holdet er eller har været smittet og det har i denne periode for Herlev Eagles handlet meget om at navigere rundt i dette.
- Utallige tests, løbende rapporteringer til og sparring med DIU og offentlige myndigheder og daglig kommunikation med de smittede har været ressourcekrævende og egentlig ikke noget en ishockeyklub af vores størrelse er gearet til.
- Vi har klaret os igennem dette ikke mindst takket været vores behandler og fysiske træner Terese Witomski. Hun har arbejdet dag og nat og weekender ofte i samarbejde med holdlæge Per Jørgensen for at bringe os til der, hvor vi er nu, siger Skjøth, der ligeledes meddeler at Herlevs er begyndt med at træne på is igen. 

Barske uger: Ikke alle clearede Herlev-spillere kan klare ordentlig træning HITS: De her spillere sætter flest tacklinger