SønderjyskE har langt fra fået den ønskelige start på kvartfinaleserien mod Rødovre. SønderjyskE-træner Mario Simioni efterlyser mere intelligent spil.

SønderjyskE er ilde ude i serien mod Rødovre. Mario Simionis tropper er bagud 0-2 i serien, og det må krible lidt i håndleddene på den gamle målscorer at konstatere, at hans spillere blot har scoret en enkelt gang i to kampe, som Rødovre har vundet 1-0 og 4-1.

– Rødovre har blokeret mange skud, og målmanden (Stefan Ridderwall) har leveret nogle gode parader, men man kan tale om manglede kvalitet hos os – i hvert fald i powerplay. Vi har taget forkerte beslutninger og pasningerne har været upræcise. Så er det umuligt at skyde direkte. Vi skal levere et helt andet powerplay, siger SønderjyskE-træneren til Der Nordschleswiger.

Han appellerer nu til holdets imports og rutinerede spillere i kampen for at vende serien.

– Vi kæmpede hårdere end i den første kamp, men der gemmer sig langt mere i det her mandskab. Der kommer for lidt fra for mange nøglespillere, og det gør ikke holdet godt, siger han til Der Nordschleswiger.

– Vi må spille mere intelligent, men også med mere lidenskab og sult. Vi har syv nordamerikanske spillere på holdet, der egentlig bør vide, hvordan man leverer i playoffs og hvilke ofre, man skal gøre, lyder det fra træneren, der også vil se sine rutinerede danskere levere.  

– Det er ikke kun importspillerne, som har skuffet, men vores egne professionelle spillere har også været væk i to kampe. Vi kan ikke forvente, at unge gutter som Daniel Madsen, Mathias Borring og Anders Biel skal afgøre de her kampe. De gør deres job, de andre gør det ikke, siger Mario Simioni.


VIDEO: Højdepunkter SønderjyskE-Rødovre Rungsted leverede stort comeback og er foran 2-0 i serien