Efter 17 sæsoner på højeste niveau skal dansk ishockey desværre sige farvel til en af de helt store profiler.

Nichlas Hardt, der havde ét år tilbage på sin kontrakt, er tvunget til at indstille karrieren på grund af en skade.

Det skriver Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside. 

Skaden stammer tilbage fra slutspillet i 2021, og selvom Nichlas Hardt både er blevet opereret og har genoptrænet massivt, må vi erkende, at det ikke kan lade sig gøre at spille ishockey længere.

-Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at komme tilbage, men må desværre konstatere at min skade har et niveau, hvor det ikke kan lade sig gøre, siger Nichlas Hardt.

- Når jeg kigger tilbage, kan jeg se mig selv i spejlet, og sige at jeg gjorde alt hvad der stod i min magt for at fuldføre kontrakten med Rungsted Seier Capital. Det har vist sig at være umuligt, og man skal huske at der også er et liv efter ishockeyen, der skal kunne leves, lyder det fra den tidligere landsholdsangriber. 

- Jeg kan se tilbage på en lang karriere, der har givet mig mange fantastiske oplevelser og venner for livet. Derfor er jeg på alle måder taknemmelig for hvad ishockeyen har givet mig, selvom det nu er blevet tid til at finde en ny vej i livet, slutter Nichlas Hardt.

Nichlas Hardts første seniorsæson startede tilbage i 2005, da han fik debut for Herlev.

Herefter gik turen til Finland og Sverige, hvor det er blevet til mere end 450 kampe i de respektive landes bedste ligaer. Derudover blev det også til 10 A-VM turneringer i rødt og hvidt.

Nichlas Hardt fik også lov til at blive dansk mester med Rungsted Seier Capital i 2021, hvor han blev dansk måltopscorer i Metal Ligaen.

- Rungsted Seier Capital sender et stort tak til Nichlas for at være en vigtig del af holdet de seneste sæsoner, og vi ønsker alt det bedste for fremtiden, skriver klubben. 


RETRO: Her er Peter Fredbergs All-Star hold Ales Sova skifter til hjemlandets næstbedste række