Rungsted-målmanden var den store artist i slutspillet

I et intenst slutspil var der en spiller, der endte med at overstråle de fleste. 

I hvert fald i semifinalen og finalen var Cristopher Nihlstorp fremme med al sin klasse, og "stjal" de kampe, som der skulle til for at vinde serierne mod SønderjyskE og Aalborg. Nihlstorp var så stærk, at for eksempel Mario Simioni pointerede, at han svenskeren ikke burde spille i Metal Ligaen, og det kunne der måske også være noget om.

Det var venskabet med Mattias Persson, der fik Nihlstorp til at rykke til dansk ishockey.

- Vi har ligesom ikke spillet sammen siden vi var 18-19 år, og nu opstod chancen igen. Nu står jeg her med 25 nye kammerater og en guldhjelm. Det har været så fint at spille i Rungsted, og den danske liga har været en ny udfordring for mig. Ishockeyen er meget åben og offensiv og som målmand har du rigtig meget at lave. Det har været en ny oplevelse for mig

Det endte altså i en stor, stor aften i Aalborg for svenskeren, der allerede i den fjerde kamp i serien blev belønnet for sine flotte præstationer med titlen som TISSOT månedens spiller i april.

Her leverede Cristopher Nihlstorp en redningsprocent på 93,4 i 10 kampe i semifinale- og finaleserien. To kampe stod ud som absolut centrale i slutspillet: Den fjerde kamp i Frøs Arena i Vojens, hvor SønderjyskE ifølge InStat havde 26 åbne chancer - og scorede to gange - og den første finale, hvor Aalborg skød og skød og endte med tabe 0-3 til Rungsted. 


MADS SØGAARD FÅR AHL-DEBUT i aften for Belleville Jason Jaspers vil lægge flere facetter til sin spillestil