Lokalt og pålideligt medie sender topscoreren retur fra Troja-Ljungby

SønderjyskE’s topscorer fra i fjor hed Cam Brown, og nu ser det ud til, at den lille amerikaner såmænd tilbage til Vojens og omegn for at genoptage sine bedrifter i den lyseblå trøje.

Det skriver Der Nordschleswiger, der plejer at have pålideligheden i orden, når det gælder SønderjyskE.

Cam Brown skiftede inden denne sæson til Troja-Ljungby for at spille i HockeyAllsvenskan, men det ophold blev en begrænset succes for amerikaneren, der ikke faldt i den svenske klub og parterne valgte for kort tid siden at bryde kontrakten.

Ganske naturligt var der derfor flere danske klubber, der var interesserede i Brown, men han vælger altså SønderjyskE efter fire kampe i Allsvenskan med et point til følge.

Ifølge Troja-Ljungby var det problemer med at falde til i byen og omgivelserne, der afstedkom Cam Browns afsked med klubben.

Man havde ikke problemer med Browns professionelle tilgang til spillet på isen, og det er formentlig også det, der har fået SønderjyskE til at handle hurtigt.

Amerikaneren lavede 46 point i 49 kampe for SønderjyskE i sidste sæson.

- Ingen kommentarer, siger Mario Simioni til Der Nordschleswiger - dog med et lumsk grin, der tilsyneladende godt kunne antyde, at handlen er gået i orden. 


VIDEO: Se målene fra SønderjyskE-Herning Borring hat-trick, da SønderjyskE nedlagde Blue Fox