Det pålidelige medie skriver, at et firkløver er klart for sønderjyderne efter sommerferien

SønderjyskE møder op til den kommende sæson med et par stærke danske profiler på holdet. Rasmus Lyø skulle være klar til at spille videre for SønderjyskE, mens David Madsen kommer til fra Rungsted.

Det skriver det yderst pålidelige medie Der Nordschleswiger, der plejer at ramme helt korrekt i sine forudsigelser.

Den eftertragtede back, Rasmus Lyø, der på sine gode dage er en af Metal Ligaens bedste danske spillere på sin plads, skal i gang med sin sjette sæson for SønderjyskE.

David Madsen, der er "opdraget" i Vojens IK, får sin debut for SønderjyskE efter mange år ude. Han har været i Nordamerika, Sverige og altså i Esbjerg og senest Rungsted Seier Capital. Nu skifter han altså til den is, han kender så godt og får sin debut i lyseblåt i den kommende sæson.

Backen Mike Little har kontrakt for den kommende sæson, mens det ifølge Der Nordschleswiger bliver til endnu en sæson for den stærke slider Gabriel Desjardins. Han har foreløbig halvanden sæson for klubben og bliver formentlig belønnet for altid at levere den rette arbejdsindsats.

Sportschef og administrerende direktør Klaus B. Rasmussen vil endnu ikke bekræfte eller afkræfte navne, men som skrevet ovenfor har Der Nordschleswiger som oftest ret i sine forudsigelser. 

- På nuværende tidspunkt vil jeg ikke tale om 

 

Ich möchte zum jetzigen Zeitpunkt nicht über Namen sprechen. Wir arbeiten daran, den Stamm unserer dänischen Spieler zu sichern, und müssen einen Ablöser für Steffen Frank finden. Für die meisten unserer ausländischen Spieler aus der abgelaufenen Saison ist die Tür noch offen


White Hawks henter Gorm Topholt hjem fra Odense Sebastian Bergholt hjem til Rødovre