Filip Larsson skal konkurrere med Mathias Seldrup

Mathias Seldrup får konkurrence i Frederikshavn. Nordjyderne henter med øjeblikkelig virkning den svenske målmand Filip Larsson, der kommer ind på lån fra Detroit Red Wings. I indeværende sæson har den NHL-draftede målmand stået for Almtuna i Allsvenskan.

Filip Larsson var i denne sæson udset til at optræde på NHL klubbens farmerhold i AHL, men da udsigterne til om AHL kommer i gang eller ej er usikre, vil klubben gerne give ham værdifuld spilletid i Metal Ligaen. Derfor har vi fået denne lejeaftale i stand, og Filip Larsson skal derfor, sammen med Mathias Seldrup, kæmpe om pladsen mellem stængerne, skriver nordjyderne i en pressemeddelelse.

- Vi vurderer, det er en god mulighed for at være fuldt ud garderet på målmandsposten frem mod det kommende slutspil, og med to dygtige keepere, der med konkurrence på posten, kun kan blive endnu bedre, lyder det fra White Hawks. 

Filip Larsson er født og opvokset i Stockholm, og har blandt andet spillet for den hæderkronede svenske klub Djurgårdens IF. Det er også blevet til kampe for flere af de svenske ungdomslandshold, og i 2016 blev han draftet i 6. runde af Detroit Red Wings. 

- Jeg ser meget frem til at komme til Danmark og Frederikshavn, og jeg vil afslutte den her sæson på bedste vis. Det er ikke meget jeg kender til dansk ishockey, men det bliver rigtig spændende at komme til et nyt land, og lære ishockeyen at kende i Danmark, siger Larsson selv. 

- Vi glæder til fortsat at følge Filips udvikling i en stærk organisation som Frederikshavn. Det er en god mulighed for at se ham i en stærk og konkurrencedygtig liga. 

Kevin Frydkjær er stadig en del af Frederikshavn-truppen, hvor der vil blive trænet med alle tre keepere.

- Kevin er i denne sæson med for at lære at begå sig i et elitemiljø, og han har rykket sig rigtig flot, og fået enkelte spilleminutter i benene. Akkurat som forventet og aftalt, og vi vurderer stadig, at Kevin kan blive en fremtidens mand i White Hawks-buret, skriver Frederikshavn. 

Filip Larsson ankommer til Frederikshavn i begyndelsen af næste uge


LYNOPTAKT: Søndagens kampe i Metal Ligaen SKARPE BILLEDER FRA Odense-Esbjerg