Der er givet længere karantæner i andre ligaer, skriver fynboerne og advokerer for, at Kristian Jensens straf er for mild

17 kampes karantæne er for lidt, skriver Odense Bulldogs her til aften om den karantæne, Kristian Jensen fik tildelt efter kampen i Frederikshavn fredag aften. Det er bestyrelsen, der underskriver pressemeddelelsen, hvor man også understreger, at Lucas Bjerre Rasmussen efter omstændighederne har det godt - og i øvrigt ønsker ro omkring sin person. 

Odense Bulldogs forklarer også, at der bliver taget hånd om Lucas Bjerre Rasmussen, der 

- Efter hændelsen har spilleren fra Frederikshavn fået tildelt en karantæne på 17 kampe frem til den 1. december 2019. Efter vores opfattelse er sanktionen alt for mild og uacceptabel. Der er i andre ligaer givet betydeligt længere karantæner for lignende hændelser. Det vi var vidne til i fredags, har intet med ishockey at gøre, skriver Odense Bulldogs.

- Vi havde håbet, at disciplinærudvalget havde foretaget en strengere vurdering af en hændelse med mange skærpende omstændigheder, og tildelt en væsentlig længere straf, lyder det. 

- En straf i denne type sager skal også sende et klart signal til alle ishockeyspillere, ishockeyforældre, sponsorer, fans, medier og alle, som holder af ishockey, at man i Dansk ishockey ikke accepterer handlinger, der er grænsende til decideret voldelig adfærd på isen, skriver Bulldogs - og fortsætter:

- Odense Bulldogs er ikke part i den formelle sag, og har ikke mulighed for at anke straffen til DIU’s Amatør- og Ordensudvalg. Vi håber dog, at sagen vil blive anket eller taget op af Amatør- og Ordensudvalget, så der kan uddeles en passende straf for den hensynsløse adfærd som Lucas blev udsat for i fredags.

- Der tages hånd om Lucas, og vi håber, at han bliver rask igen så hurtigt som muligt. Vi vil i Bulldogs også selv se på tiltag, der forhåbentlig kan imødegå uacceptabel adfærd på isen.


Odense-spillere med åbent brev: Karantæne på mindst en sæson, sagen skal genoptages Finsk forstærkning til Rungsted: Kropsbetonet og simpelt spil var hans varemærke i fjor