Canadieren fortsætter i den fynske boks efter sommerferien

Det kommer efterhånden ikke som en overraskelse, for parterne har nærmet sig hinanden via ord i den seneste tid. Men nu er det sikkert og vist, at Marc Lefebvre fortsætter i Odense Bulldogs i den kommende sæson, hvor han skal stå i spidsen for fynboerne. 

- Marc har efter han overtog ansvaret for Odense Bulldogs fået vendt den negative stime som holdet var inde i, og pt. har han ført Bulldogs til sejr i seks af de seneste otte kampe. Dette har igen bragt håbet og optimismen tilbage hos fans, sponsorer og alle de mange der følger og støtter Odense Bulldogs, siger Odense-sportschef Henrik Benjaminsen. 

- Marc har virkelige formået at rykke holdet, siden han tog over. Han har tilført holdet en aggressiv og underholdende spillestil som vores spillere virkelig har taget godt imod. Han møder velforberedt til alle kampe og træninger, og det har været en fornøjelse og se ham arbejde med holdet, tilføjer Benjaminsen.

Kontrakten løber til april 2021.

- Jeg er meget glad for muligheden for at tage Bulldogs ind i den kommende sæson. Jeg tror på, at vi har bygget et fundament og en kultur i Odense, som vil betyde, at vores spillere og præstationer fortsætter med at vokse på og udenfor isen. Jeg vil takke Henrik og den samlede Bulldogs-organisation - og vores stærke fans for deres fortsatte support og tro på, at jeg kan lede Bulldogs videre, siger Marc Lefebvre selv.

- Vi var I sportsudvalget ikke et sekund i tvivl om, at Marc var den rette til at opfylde den ambition vi har om i næste sæson igen at være blandt de 8 bedste og en del af slutspillet. Derfor er det også fantastisk, at det gode samarbejde med Marc kan fortsætte, og vi er sikre på, at vi går en lys fremtid i møde, siger sportschef Henrik Benjaminsen.


Finsk medie: Virtanen tilbage til hjemlandet efter sommerferien VIDEO: Continental Cup - Nottinghams rejse til Vojens