Fynboerne vandt igen uden de store problemer over Rødovre

Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs 2-5 (0-2, 1-2, 1-1) Sidste kamp inden landskampspausen I Rødovre Centrum Arena, hvor de lokale tyre bød Odense indenfor. Rødovre havde ikke endnu taget point fra gæsterne, men håbede det kunne lade sig gøre denne aften, men Odense havde flere strenge at spille på og vandt fortjent på to gode perioder.

Der blev lagt frisk fra land fra begge mandskaber, der testede keeperne. Små fem minutter inde i opgøret trak hjemmeholdet deres første udvisning. Gæsterne fik sat et fornuftigt pres på tyrene, der dog fik det bedste tilbud med en friløber til Niclas Krarup. Ingen scoring i den sekvens.

Åbningskassen kom til gæsterne knap halvvejs i perioden, da Jonathan Brinkman blev sluppet løs i slottet og let udplacerede William Rørth. Modsat gæsterne skulle hjemmeholdet bruge meget mere energi for at komme til deres muligheder, men de blev for det meste holdt på ydersiden.

Sebastian Ehlers øgede mod slutningen gæsternes føring, da han fandt hullet mellem benene på keeperen. Det så let ud, men illustrerede meget godt forskellen på de to hold. Odense kom stort set til afslutning hver gang de var i angreb, medens Rødovre kun sjældent kom over blå linje i kontrol. Skudstatistikken sagde tre skud fra hjemmeholdet, sammenlignet med sytten til gæsterne siger det hele.

Anden periode bragte hjemmeholdets første scoring i et spil der havde den direkte attitude som manglede i første periode. Sami Moilanen var skarpretter på oplæg af Frank Gymer.

Odense trak deres første udvisning kort efter da Jonas Bjerrum måtte til afkøling, men hjemmeholdet fik ikke ro til at sætte spillet, der fortsatte fem mod fem indtil tyrenes Niclas Krarup røg ud for en høj stok. Samme udkomme som for hjemmeholdet og stadig en etmålsføring til gæsterne.

Udvisninger er en del af spillet og det ramte igen de trængte tyre, der måtte indkassere en scoring ved Radim Piroutek. Endnu et par udvisninger gjorde, at der blev spillet fire mod fire i et minuts tid inden der kom endnu en scoring til gæsterne ved Kimi Koivisto.

Nede med tre skulle hjemmeholdet præstere et comeback af dimensioner i tredje periode. Det skortede ikke på mulighederne de første minutter, og da Marcus Kjær Almquist satte en reducering vendte optimismen tilbage i tyrestalden. En udvisning til hjemmeholdet af den tynde slags gav Odense et par minutters ro, inden Rødovre igen kunne sætte fart.

En udvisning til gæsterne mod slutningen var hjemmeholdets mulighed, men nærmere end et rungende forsøg på rammen af Marcus Kjær Almquist blev det ikke til.

Rødovre trak Rørth ud til sidst og tog en timeout i forbindelse med en udvisning til gæsterne, spillede seks mod fire, men det udnyttede Gunars Skvorcovs til at sætte gæsternes femte pind i tomt bur. Blot 573 tilskuere overværede kampen.

GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Odense OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs