Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

En enkelt kamp afslutter Metal Ligaens "første afdeling", der har budt på masser af god dramatik både i toppen og i bunden. Vi skulle helt hen til 16. spillerunde, før Metal Final4-pladserne blev afgjort og i bunden har Rødovres optur (og nedtur) og Frederikshavns nedtur været de helt store samtaleemner. 

I dag tørner Rødovre så ud mod et af de hold, der mistede Metal Final4-pladsen i sidste periode, nemlig Odense.

Og resultatet af den kamp burde være til at forudse, i hvert fald hvis man kigger på de to holds indbyrdes statistikker.

Odense vandt samtlige seks kampe i fjor - endda klart - og i denne sæson har fynboerne vundet 6-1 hjemme og 5-0 ude over Rødovre. Det skal dog siges, at sejrene var mod et Rødovre-hold, der var influenzaramt (hjemme) og ramt af problemerne i kulissen (ude).

Så Rødovre har et lille "kompleks" mod Odense, som skal løses.

Olaf Eller er på sagen, naturligvis. Mon ikke han pisker ind i sine spillere, at de skal spille simpelt og enkelt og disciplineret og bruge det gode skøjteløb som mange Rødovre-spiller besidder?

Omvendt kan Paul Thompson i Odenses forberedelse slå på, at fynboerne ofte har haft succes med den fysiske stil og hårde forechecking mod Rødovre.

Det forventer vi: Hvem af ovenstående får overhånd? Odense er favorit grundet det solide overtag mod Mighty Bulls.

Hold øje med: Sami Moilanen mod Kimi Koivisto. Vi har en finsk duel på point og mål. Hvem vinder den?

Metalligaen.tv: Henrik Bauch er på plads i Rødovre Centrum Arena for at guide dig igennem de 60 minutter.

Historikken: Altså 6-1 og 5-0 til Odense i de to kampe hidtil i sæsonen. Er Rødovre mønsterbrydere i dag?

Skader/karantæner: Nikita Ahtonovs og Mikkel Jensen var ikke med hos Rødovre senest. Justin Hamonic afsoner sin tredje karantænedag hos Odense, der også senest manglede Rasmus Simonsen og Harijs Brants. Det betød at Gunars Skvorcovs spillede back mod Aalborg senest. 

 


Odense har krammet på Rødovre SE HERRELANDSHOLDET PÅ METALLIGAEN.TV