26-årige Stefanos Lekkas bliver førstemand i Odense Bulldogs-buret

Stefanos Lekkas skal i den kommende sæson stå mellem stængerne hos Odense Bulldogs og amerikaneren fuldender dermed målmandsteamet, efter at parterne har underskrevet en etårig kontrakt.

Det skriver Odense Bulldogs på sin hjemmeside, hvor målmanden præsenteres således:

Målmandsteamet er en afgørende konstellation for ethvert hold og med tilgangen af Stefanos Lekkas etableres en stærk målmandsduo med ham og Frederik Søgaard som backup.

Paul Thompson, cheftræner i Odense Bulldogs, glæder sig over tilgangen af Stefanos Lekkas og ser frem til samarbejdet med den nye mand i buret:

- Jagten på vores førstemålmand er nu ovre, og vi er meget tilfredse med at kunne byde Stefanos Lekkas velkommen på holdet i denne rolle. Stefanos har haft en flot college-karriere i NCAA og i forrige sæson var han desuden hos Buffalo Sabres i NHL, hvor han sugede en masse værdifuld læring til sig. Vi er meget imponeret af hans evner mellem stængerne, hvor han er meget atletisk, har lynhurtige reflekser og er god på skøjterne, siger Paul Thompson. 

- Vi har længe været i markedet for at finde den helt rette målmand til holdet, og jo mere vi så og tog referencer på ham, (red. Stefanos Lekkas) jo mere sikre blev vi på valget, og vi glæder os over, at han nu bliver en ’Bulldog’ i den kommende sæson.

Stefanos Lekkas forlod college-hockey i 2020, og har sidenhen noteret sig mere 50 optrædener i ECHL, en række kampe i AHL samt en måned hos NHL-holdet, Buffalo Sabres. Nu går turen over Atlanten, hvor den 26-årige amerikaner skal agere sidste skanse og vogte buret for Odense Bulldogs i Metal Ligaen.

 


Christian Mieritz rykker fra Frederikshavn til Herning DIU-formand ny mand i Champions Hockey League-ledelsen